Skip links

Over ons team

Wij informeren onze klanten over crypto in eenvoudige en duidelijke taal.

Team Naaldwijk

Brian Pas en Hélène van der Meer

Safe2Crypto

Multidisciplinair team

Twee ondernemers die begonnen zijn als collega’s in de automotive branche en overgestapt zijn naar het cryptodomein, dat is nog eens een uitdaging!

Waar de één een achtergrond heeft in de ICT wereld en geïnteresseerd is in cryptocurrency’s met blockchain als achterliggende technologie, heeft de ander met een financieel administratieve achtergrond meer interesse in de toepasbaarheid van cryptocurrency’s. Beiden hebben ze hetzelfde doel: klanten informeren in eenvoudige en duidelijke taal en ze helpen met de benodigde gegevens zo zorgvuldig mogelijk te documenteren. Zo kan een ieder zijn eigen bezittingen zelfstandig beheren.

Zelfstandig het beheer over uw eigen vermogen.

Handelen in crypto is niet zonder risico, blockchain is een techniek die onomkeerbaar is en juist daarom is het van groot belang dat u weet wat u doet. Wel zo fijn als u dan op een bedrijf kunt terugvallen, die u kan helpen om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Bekijk onze services

Zelfstandig beheer

Persoonlijk

Veilig beheren

Eigen Vermogen

Ons team

Sinds 2016 in het cryptodomein.

Twee ondernemers die begonnen zijn als collega’s in de automotive branche en overgestapt zijn naar het cryptodomein.

Profielfoto Linkedin website BP

Brian Pas

Partner / Eigenaar
Lees meer over Brian
Profiel Linkedin website HM

Hélène van der Meer

Partner / Eigenaar
Lees meer over Hélène

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Mijn verhaal BP
Eigenaar Brian Pas

Mijn verhaal

In de afgelopen jaren heb ik mijn ervaring opgedaan op het gebied van ICT en financiële zaken bij bedrijven als Mercedes-Benz Den Haag en Vemo Lease in Naaldwijk. Bij Mercedes-Benz Den Haag heb ik eind jaren 90, als systeem- en applicatiebeheerder, de opkomst van het internet van dichtbij mogen meemaken. Bij Vemo Lease, een regionale autolease maatschappij, was ik ruim 15 jaar werkzaam als manager finance. Dagelijks hield ik me daar bezig met de financiële en operationele zaken die bij een autoleasebedrijf aan de orde van de dag zijn. Ondanks het plezier dat ik in deze functie mocht ervaren, realiseerde ik me dat de interesse in alle ontwikkelingen op het gebied van blockchain en daarmee samenhangende cryptocurrency’s meer en meer mijn aandacht kreeg.

In mijn ogen is de wereld van het cryptodomein, zolang het internet bestaat, niet meer weg te denken uit onze wereldwijde samenleving. We moeten deze wereld zien als een vergaande upgrade van het internet, waarbij de toepassingen van straks nu bedacht en ontwikkeld worden. Voor mij is dat dan ook de reden om hier dagelijks op een professionele manier mee bezig te willen zijn en hier, gezien de snelgroeiende interesse van velen, een onderneming voor neer te zetten.

Om in deze relatief jonge markt een exclusieve dienst neer te zetten, heb ik samen met mijn oud-collega, Hélène van der Meer, besloten Safe2Crypto op te richten. Wij denken met deze combi onze klanten de juiste aandacht te kunnen geven en daarmee iedereen die deze wereld wil betreden op zijn of haar level te kunnen helpen.

Mijn verhaal HM
Eigenaar Hélène van der Meer

Mijn verhaal

Herken je dat gevoel, dat iets over jezelf vertellen lastig is? Maar desalniettemin wil ik mij toch graag even voorstellen. Mijn naam is Hélène van der Meer. Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin, maar daadwerkelijk voor jezelf beginnen is dan toch nog een hele stap.

Ooit hoorde ik iemand een opmerking over zijn dienstverband maken: ‘het zal mijn tijd wel uitdienen’. Die opmerking heeft mij altijd erg benauwd en ik dacht: dat is niet hoe ik mijn toekomst zie. De tijd tikt sneller door dan je denkt en ik wil nog zoveel meer beleven en ontdekken.

Een paar jaar geleden wekte mijn collega Brian Pas mijn interesse over het cryptodomein. Toen dacht ik: dat wordt de toekomst! Hij had inmiddels al heel wat ervaring met ICT en was zeer ervaren op het gebied van crypto’s. Ondanks dat ik met veel plezier al meer dan 35 jaar bij Vemo Lease werkzaam was, heb ik de stap gezet om samen met Brian zelfstandig ondernemer te worden.

Ik vind het erg leuk om iedereen persoonlijk te begeleiden en op weg te helpen in de cryptowereld. Ik vind het belangrijk dat je dit op een zelfstandige en veilige manier doet. De achterliggende blockchaintechniek zal  meer en meer deel uit gaan maken van onze samenleving. Dit is allemaal nog maar het begin en de ontwikkelingen staan niet stil. Er valt nog zoveel te leren en te ontdekken en daarvoor zullen we nooit te oud zijn!

Onze updates

Crypto uitgelicht

Bekijk al het nieuws

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen en de laatste crypto trends.

Meld u direct aan
Kom in contact

Wij begeleiden u in de wereld van cryptocurrency’s.

Wij staan u graag bij met eventuele vragen omtrent onze dienstverlening.

Aanvragen pakketten

Afspraak inplannen?

bitcoinBTC/EUR
39.775,24 0,14%
ethereumETH/EUR
2.133,89 0,09%
cardanoADA/EUR
0,469379 1,94%
solanaSOL/EUR
90,76 0,09%
polkadotDOT/EUR
6,29 0,95%
vechainVET/EUR
0,026146 1,92%
terra-lunaLUNC/EUR
0,000101 14,76%
avalanche-2AVAX/EUR
33,27 0,82%