Skip links

Onze services

Wij kunnen u zo optimaal mogelijk begeleiden bij het aankopen en bewaren van uw cryptocurrency.

Een service op maat

Wij bieden een op maat  begeleiding.

Onze 2 op 1 begeleiding zorgt ervoor dat er altijd 2 personen met een klant betrokken zijn, zodat snel support op maat geboden kan worden. Safe2Crypto kent vaste aanspreekpunten met korte lijnen, met als resultaat een nauwere betrokkenheid.

Bekijk onze pakketten
MEEST GEKOZEN

Opstartbegeleiding

We gaan u leren hoe u zelfstandig en veilig uw cryptovaluta kunt aan- en verkopen. En daarnaast veilig kunt opslaan.

Begeleiding op maat

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van crypto naar uw wensen, dan is dit het juiste pakket voor u.

ADMINISTRATIE

Crypto accounting

Wij begeleiden u bij het volledig en juist administreren van uw crypto voor banken en overheid (Belastingdienst).

Abonnement

Wanneer u kiest voor een abonnement bij Safe2Crypto bent u verzekerd van de optimale begeleiding die wij u te bieden hebben.

Onze Werkwijze

In 4 stappen uw eerste crypto.

Plan een afspraak in

Persoonlijk gesprek

Voorbereiding

Oplevering

Unieke aanpak

Een eerste stap in de wereld van crypto.

Wij helpen onze klanten veilig en betrouwbaar.

Onze crypto pakketten

Wij bieden crypto service op maat.

ledger bg services
final logo donker rgb icon 150dpi

Begeleiding op maat

Vanaf
208,-
excl. BTW

(€251,68 INCL. BTW)

 • Zoals bijv. aanmaken van een digitale wallet;
 • Herstellen digitale wallet;
 • Adresboeken voorzien van rekeningnummer digitale wallet;
 • Verplaatsen van crypto;
 • Documenteren;
 • Crypto nalatenschap;
 • Crypto accounting;
 • Inrichten portfolio in een app;
 • Gesprekspartner voor communicatie met een derde partij.
Direct aanvragen

Abonnement

Vanaf
519,-
excl. BTW

(€627,99 INCL. BTW)
JAARLIJKS

 • Persoonlijke telefonische ondersteuning (responsetijd 48 uur): gedurende het gehele jaar kunt u op basis van fair use met korte vragen bij ons terecht voor telefonische ondersteuning;
 • Korting op het uurtarief: wanneer u als abonnee gedurende het jaar gebruik wilt maken van onze diensten heeft u recht op 10% korting op ons regulier geldende uurtarief;
 • Informatief gesprek (jaarlijks, gedurende één uur): tijdens het gesprek komen uw vragen aan bod en informeren wij u over ontwikkelingen in het cryptodomein die voor u interessant kunnen zijn;
 • Waardeoverzicht: jaarlijks ontvangt u van ons een waardeoverzicht op basis van de door u aangeleverde aantallen crypto’s, welke u op 1 januari (peildatum) in uw bezit heeft. Dit overzicht kunt u vervolgens gebruiken bij uw aangifte inkomstenbelasting.
Direct aanvragen
Veelgestelde vragen

Zet een eerste vertrouwde stap in crypto.

Wat moet u zich hier bij voorstellen? Waar begint u met aankopen van crypto? Veel van deze vragen zullen tijdens een intakegesprek de revue passeren.  Na afloop heeft u een goede indruk over wat wij voor u kunnen betekenen.

Wanneer u wil gaan beginnen met crypto hetzij een positie wil innemen of wil gaan traden, dan zijn wij voor u de juiste partij. Wij helpen u bij het aanmaken van een account tot en met uw eerste aankoop van een cryptocurrency. Ook als u inmiddels crypto bezit, maar door de bomen het bos niet meer ziet, kunnen wij u assisteren bij het optimaliseren van uw account(s) en/of portfolio.

Voor particulieren en/of bedrijven, die nieuw zijn in de wereld van cryptocurrency’s. Echter ook voor diegene die al bekend zijn met cryptocurrency’s, maar bijvoorbeeld hun cryptoportfolio inzichtelijker willen maken.

Ja, na de opstartbegeleiding kunt u zelfstandig aan de slag en wanneer u tegen vragen aanloopt, staan wij met onze dienstverlening graag voor u klaar

Cryptovaluta behoren tot uw bezittingen in box 3. Van uw cryptovaluta geeft u de waarde in het economische verkeer aan op 1 januari (peildatum). Ook daar kunnen wij u bij assisteren, wij stellen voor u het waardeoverzicht op. Deze kunt u gebruiken voor uw aangifte. Wanneer u bij ons een abonnement afsluit, maakt het waardeoverzicht hier deel van uit.

Alle ter zake doende gegevens zijn persoonlijk en worden door Safe2Crypto zorgvuldig gedocumenteerd en in tweevoud aan u overhandigd bij oplevering. Safe2Crypto verleent hierbij geen beheerdiensten. Wanneer u de benodigde gegevens ter beschikking stelt, kan Safe2Crypto uw rechtsgeldige vertegenwoordiger begeleiden, zodat uw opgebouwde vermogen niet verloren zal gaan en bij uw erfgenamen terecht komt.

Safe2Crypto heeft de ervaring om deze bewijslast helder aan te leveren bij verschillende banken en kan dit samen met u verzorgen.

Safe2Crypto heeft als eerste Nederlandse bedrijf een partnership met Koinly, een bedrijf wat software heeft ontwikkeld voor een complete belastingrapportage. Deze rapportage voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Safe2Crypto staat u bij in de begeleiding en inrichting van deze rapportage module.

Meer vragen?
Kom in contact

Wij begeleiden u in de wereld van cryptocurrency’s.

Wij staan u graag bij met eventuele vragen omtrent onze dienstverlening.

Aanvragen pakketten

Afspraak inplannen?

bitcoinBTC/EUR
39.775,24 0,14%
ethereumETH/EUR
2.133,89 0,09%
cardanoADA/EUR
0,469379 1,94%
solanaSOL/EUR
90,76 0,09%
polkadotDOT/EUR
6,29 0,95%
vechainVET/EUR
0,026146 1,92%
terra-lunaLUNC/EUR
0,000101 14,76%
avalanche-2AVAX/EUR
33,27 0,82%